''Συνεργασίες Φαντάσματα''

Blog

Πολύ συχνά με ρωτούν τι γίνεται με τα επικείμενα τραγούδια και τις συνεργασίες που έχω ανακοινώσει κατά καιρούς στα social media, στην επίσημη ιστοσελίδα μου www.annie.gr/bio, και γενικά όσες φόρες έχω αναφερθεί με περίσσια χαρά επί του θέματος σε ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Πράγματι για ποικίλους λόγους στις επίμαχες συνεργασίες, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση, κάποιες  από αυτές μάλιστα τρέχουν από το 2016, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχω εκτεθεί καλλιτεχνικά δημόσια.

Ειδικά πέραν από τους φίλους και τους θαυμαστές, το πράγμα δυσκολεύει όταν με ρωτούν ακόμα και οι ίδιοι δημοσιογράφοι - παρουσιαστές που με φιλοξενούν. Άλλοι από ενδιαφέρον, κάποιοι άλλοι για να βγάλουν την είδηση για μια συνεργασία που είχε άδοξο τέλος, και πραγματικά όλο αυτό για εμένα είναι ιδιαιτέρα άβολο και επιζήμιο.

Προτού λοιπόν κάποιοι να σκεφτούν ότι τα βγάζω από το μυαλό μου, αποφάσισα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα με όλες αυτές τις ''συνεργασίες φαντάσματα'', και να δηλώσω ονομαστικά όποια συνεργασία, χωρίς δική μου υπαιτιότητα, έχει καθυστερήσει η ναυαγήσει, δημοσιοποιώντας ότι υλικό έχω στην κατοχή μου.

Και μιας και μιλάμε για ναυάγια, ας ξεκινήσουμε με το τραγούδι ''Ναυαγοί''.

Οι ''Ναυαγοί'' είναι ένα τραγούδι από τις προαναφερόμενες συνεργασίες, σε μουσική Αντώνη Βάμβουκα και σε στίχους του Πέτρου Μαθιουδάκη. Παρουσιάστηκε επίσημα στις 26 Νοεμβρίου του 2019, στο ροκ μπαρ Παπαγάλος στην Θεσσαλονίκη. Λόγω του COVID και άλλων παραγόντων παρέμεινε μισοτελειωμένο στο Earth Sound Studio του Άκη Μελή, μαζί με τα φωνητικά μου στο τραγούδι "Υπερπαραγωγή" του Αντώνη Βάμβουκα, που θα επανακυκλοφορούσε ως ντουέτο μαζί μου στον νέο δίσκο του Αντώνη "Παράδοση και ροκ".

Ο δίσκος "Παράδοση και ροκ"  τελικά έκανε πρεμιέρα στις 1 Ιουλίου του 2020 με bonus track το τραγούδι "Υπερπαραγωγή" από το οποίο έλειπαν τα φωνητικά μου.

Καλή ακρόαση με το τραγούδι ''Ναυαγοί'' και ευελπιστώ στο εγγύς μέλλον να παρουσιαστεί και επίσημα δισκογραφικά!

Μείνετε συντονισμένοι, τις επόμενες ημέρες θα βγουν και τα υπόλοιπα!

 

Εκτύπωση